ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μην παίζεις με το μόριο σου – 4 λάθη που κάνεις όταν αυτοϊκανοποιείσαι

andrikos-avnanismos-570
Από πολύ μικρή ηλικία, γύρω στα 8-9 έτη, τα αγοράκια αρχίζουν να εξερευνούν το σώμα τους και ιδίως το μόριο τους. Μέσα από πειραματισμό και παρατήρηση προσπαθούν να κατανοήσουν την λειτουργία του και να μάθουν πως αντιδράει σε συγκεκριμένα ερεθίσματα. Όταν όμως μεγαλώνουν καλό είναι να μην συνεχίζουν τους πειραματισμούς και τα παιχνίδια με το πέος τους.
Γράφει ο Παραλίας
Γενικότερα, άπαξ και σου καρφωθεί μια χαζή ιδέα στο μυαλό, δεν πάει να καταστραφεί ο κόσμος ο καθένας θα σκάσει αν δεν την εφαρμόσει. Με κάποια πράγματα όμως δεν πρέπει να παίζεις και να ενδίδεις σε κάθε κουταμάρα που μπορεί να σου έρθει στο μυαλό. Όπως οι παρακάτω 4 περιπτώσεις με λάθη των ανδρών που έγιναν και γίνονται κατά την διάρκεια του αυνανισμού.
1. Μην παρεμποδίζεις την κυκλοφορία του αίματος στο πέος σου: Ένας 27χρονος Ινδός επιχείρησε να σταματήσει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος του κατά τον αυνανισμό, τοποθετώντας το σε ένα μπουκάλι. Αποτέλεσμα αυτού να σφηνώσει το εργαλείο και να πάθει περιφερειακό οίδημα, το πέος να γίνει διπλάσιο σε πάχος στο σημείο που ήταν μέσα στο μπουκάλι και να προκληθεί αφόρητος πόνος.
2. Το πολύ το τίκι τάκα κάνει το μυαλό φιρίκι : Καλό είναι από κάποια ηλικία και μετά να έχεις μια καλή αναλογία σεξ και αυνανισμού. Γιατί αν δεν υπάρχει σεξ θα αυνανίζεσαι περισσότερο. Και αν εθιστείς και το υπερφορτώσεις, τότε σε περιμένει μια γάγγραινα Φουρνιέ, μια σπάνια μικροβιακή πάθηση, που εισέρχεται στον οργανισμό από τις εκδορές του πέους λόγω υπερβολικής χρήσης και προκαλεί έμετο, πυρετό, μυϊκό πόνο και οίδημα στο όσχεο.
3. Σταμάτα να σφίγγεις : Σύμφωνα με έρευνα το 60% των τραυματισμών του πέους προέρχεται από έντονο σφίξιμο κατά τον αυνανισμό και λάθος κίνηση του χεριού. Η αυξημένη πίεση εμποδίζει την αιμάτωση του πέους με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή και πρήξιμο και ο κίνδυνος να χαθεί η λειτουργία της στύσης είναι υπαρκτός.
4. Εκτός από αλκοτέστ και αυνανοτέστ : Από τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις αυνανισμού είναι όταν επιχειρείς να το κάνεις την ώρα που οδηγείς. Έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα με αυτόν τον τρόπο, αφού ένα απότομο σταμάτημα αρκούσε για να συγκρουστεί το μόριο με το τιμόνι και να σπάσει.