ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Αποξηλώθηκαν τα παλιά πεζοδρόμια και τοποθετήθηκαν καινούρια με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.Παρεμβάσεις στην ενότητα του Βατάν

Σε ..
ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων εντάσσονται οι παρεμβάσεις που αφορούν την ενότητα ΒΑΤΑΝ.
Οι εργασίες στη διάρκεια της εβδομάδας επικεντρώθηκαν στις οδούς Τερζοπούλου, Αυξεντίου & Μαραθώνος.
Στα συγκεκριμένα σημεία είχε προηγηθεί αποξήλωση των παλαιών πεζοδρομίων και ακολούθησε η τοποθέτηση νέων κρασπέδων, ενώ έμφαση δίνεται στη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και στην ενίσχυση του πρασίνου.
 

«Με τις συγκεκριμένες εργασίες εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα των πεζοδρομίων, ενώ παράλληλα με τις οικολογικές επιλογές των υλικών και την φύτευση δένδρων αναβαθμίζεται καθημερινά η περιβαλλοντική συμπεριφορά της πόλης και διευκολύνεται η άνετη, ασφαλής και απρόσκοπτη μετακίνηση των πεζών και των ΑΜΕΑ τόσο στο εν λόγω σημείο, όσο και στο σύνολο του αστικού ιστού» σημειώνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας.
Με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες του Δήμου, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης υλοποιούνται έργα καθοριστικά για την αναβάθμιση της πόλης και της καθημερινότητάς της.


--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο ΚΡΑΧΤΗΣ τη 6/26/2014 

1 σχόλιο:

  1. τα δικα μας πεζοδρομια στην οδο Φαρμακη γιατι δεν τελειωσανε ποτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.