ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Κανένα θέμα με Ρανιέρι, τονίζει η ΕΠΟ

epo-thesi-claudio-ranieri-570
Στις τάξεις της ΕΠΟ τονίζουν πως είναι ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από την εμφάνιση της Εθνικής και από την ήττα από την Βόρεια Ιρλανδία, ωστόσο δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος...
Η Εθνική συνέχισε τις αρνητικές εμφανίσεις, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να μην μπορεί να βρει την «χρυσή τομή» και τους κατάλληλους συνδυασμούς σχημάτων, αλλά και τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην πρώτη νίκη μετά Σάντος εποχή. Ο Ιταλός τεχνικός, μέχρι στιγμής δέχεται κριτική για τις επιλογές του και διαρκώς αναφέρει πως χρειάζεται χρόνο για να μάθει την ομάδα και τους παίκτες, παρότι μένουν ακόμα επτά αγώνες για την ολοκλήρωση των ομίλων της προκριματικής φάσης για τα τελικά του EURO 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.
Η Εθνική ομάδα, αν συνεχίσει να δείχνει αυτή την εικόνα κινδυνεύει να μεινει εκτός, ύστερα από το 2000 όπου ήταν η... τελευταία απουσία της Ελλάδας από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων. Πάντως, οι άνθρωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ξεκαθαρίζουν πως δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις, παρότι νιώθουν την απογοήτευση μετά από την δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες και την συγκομιδή του ενός βαθμού. Στην ΕΠΟ, συνεπώς, δείχνουν την στήριξή τους στον Κλαούντιο Ρανιέρι και έχουν τη διάθεση να του δώσουν χρόνο, μολονότι τα περθιώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν, λόγω ότι έχει ολοκληρωθεί το 30% των αγώνων. Παρόλα αυτά, ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα είναι στον πάγκο της Εθνικής στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.