ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Υποδέχονται στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας την ομάδα «Διγενής» Καρδίτσας με στόχο τη νίκη


Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και με ώρα έναρξης 16.30, οι Πιερίδες Μούσες υποδέχονται στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στη Νέα Έφεσο, την ομάδα «Διγενής» Καρδίτσας. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.
Οι Πιερίδες Μούσες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες προετοιμάστηκαν επαρκώς και με ηρεμία και αποφασιστικότητα θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ανόδου στην Β’ κατηγορία η οποία βέβαια εξαρτάται κι από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. 

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών καλεί τους φίλους της Ομάδας και τους φιλάθλους να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα.
Όλοι στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. (Ν. Έφεσος) την  Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 16.30

 Η Φωτεινή Κουτσού κλήθηκε για τις Επιλογές της Εθνικής Κορασίδων


Η νεαρή αθλήτρια των Πιερίδων Μουσών Φωτεινή Κουτσού, μετά την διαδικασία προεπιλογής που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019), κλήθηκε από τον Υπεύθυνο των Γυναικείων Εθνικών Ομάδων να συμμετάσχει στις επιλογές της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων. Οι διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Μαΐου 2019, στο Βόλο όπου και θα μεταβεί η αθλήτρια των Πιερίδων Μουσών. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.