ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μιχαλολιάκος:«Προδότες, φοβηθείτε -Ερχεται η Χρυσή Αυγή»

Φωτογραφία για Μιχαλολιάκος:«Προδότες, φοβηθείτε -Ερχεται η Χρυσή Αυγή» [βίντεο]
Ενθουσιασμένος με το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, αλλά και άκρως απειλητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Είπε συγκεκριμένα: «Όσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι η ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε!»

Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε: «Οι Ελληνες που μας ψήφισαν γυρίζοντας τις πλάτες στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων που βρέθηκαν απέναντί μας και μας συκοφάντησαν , παρουσίαζαν ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ούτε το μισό μας ποσοστό, ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν».

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας: «Θέλω να καταγγείλω τον Σαμαρά που έλεγε ψέματα μέχρι την παραμονή των εκλογών. Ελεγε ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα τη σχεδιάζει. Η Χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μία Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του Μνημονίου και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, που δεν θα γίνει ζούγκλα από τους μετανάστες που μας έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν».

Αφού χρησιμοποίησε το λατινικό «Veni, vidi, vici», «ήρθα, είδα, νίκησα», κατέληξε: «Με συκοφαντήσατε, σας νίκησα. Είναι νίκη ενάντια στο τυραννικό καθεστώς των ΜΜΕ αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες που πήραν τους δρόμους και τα χωριά κρατώντας ελληνικές σημαίες.»
Kafeneio.gr