ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πως φοράμε το προφυλακτικό για να είμαστε... ήσυχοι;

  Αλήθεια πόσες φορές κάποιοι δεν αναρωτήθηκαν, μετά από μια “τρελή” βραδιά με μια γυναίκα: “και εάν έσπασε το προφυλακτικό;” “Και εάν κόλλησα κάτι; Μα τι το ήθελα τώρα; Έβαλα σωστά το προφυλακτικό; Και αν δεν το έβαλα σωστά;” και αν και αν και αν... Το προφυλακτικό είναι η καλύτερη προφύλαξη. Σας παρουσιάζουμε τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο για να το τοποθετείτε και να είστε ήσυχοι ότι δεν έσπασε και δεν κολλήσατε τίποτε.


Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε, πριν ακόμη βάλουμε το προφυλακτικό, είναι η ημερομηνία λήξης του και φυσικά να είναι άθικτη η συσκευασία. Το άνοιγμα θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με σταθερές ήρεμες κινήσεις. Προσοχή στα νύχια σας (ή της συντρόφου σας) μπορεί το προφυλακτικό να σκιστεί. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε αιχμηρά αντικείμενα, ή τα δόντια μας για να σκίσουμε την συσκευασία, μπορεί να σκίσουμε και το εσωτερικό της μαζί.
Μόλις το ανοίξουμε βρίσκουμε την σωστή πλευρά και το τοποθετούμε στο πέος (που βρίσκεται σε στύση) σαν δακτύλιο. Με τον δείκτη μας και τον αντίχειρα πιέζουμε την πάνω πλευρά για να βγει έξω ο αέρας. Στη συνέχεια το ξετυλίγουμε μέχρι να πιάσει και τη βάση του πέους. Και αφήνουμε χώρο (1,5 εκατοστό περίπου), για τα σπερματικά υγρά. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα σπάσει Πάντα μα πάντα το προφυλακτικό το φοράμε στην αρχή της ερωτικής πράξης. Και πάντα το χρησιμοποιούμε μόνο μια φορά. Μετά το πετάμε.
Προφυλακτικά που έχουν ανοιχτεί δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ. Ποτέ επίσης δεν τοποθετούμε λιπαντικά ή βαζελίνη επάνω στο προφυλακτικό γιατί καταστρέφεται. Τα προφυλακτικά πλέον είναι τόσο λεπτά που ατάκες που λέγανε παλαιότερα του στυλ “δεν το ευχαριστιέμαι, δεν νιώθω, δεν καταλαβαίνω”, απλά δεν ισχύουν.
Πάντα να φοράτε προφυλακτικό. Σας προφυλάσσει από το AIDS