ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες ιστιοπλοϊας "Κύπελλο Όλυμπος 2012"



Που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης
Με τους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες στις κατηγορίες Optimist, Laser 4,7 και Laser RDL και με ιδιαίτερη αγωνιστική επιτυχία για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου το φετινό πρόγραμμα των ετήσιων αγώνων «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ».
Στους αγώνες, που συγκέντρωσαν αθλητές 7 Ομίλων των Περιφερειών Βορείου Ελλάδας και Θεσσαλονίκης, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε με 10 αθλήτριες και αθλητές, οι οποίοι έφεραν πάρα πολύ καλά αποτελέσματα, σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν, αφού κατέκτησαν συνολικά έξι μετάλλια και έφεραν μετά από αρκετά χρόνια, το Διετές Επαμειβόμενο Κύπελλο της διοργάνωσης πίσω στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.
Παρά τις μεγάλες περιόδους άπνοιας πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες στα Optimist και 4 στα Laser, ενώ ενδεικτικό του πολύ καλού κλίματος που επικράτησε στους αγώνες είναι το γεγονός ότι με το πέρας των ιστιοδρομιών, δεν κατατέθηκε καμία ένσταση στην Επιτροπή Ενστάσεων.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων κατά κατηγορία είναι:
Laser RDL Γενική
1) ΑΝΟΣΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ Ι.Ο.Κ.Δ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ
2) ΠΑΣΧΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3) ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Ι.Ο.Κ.Δ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ
Laser 4,7, Αγοριών
1) ΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.Ο.Α. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
2) ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο.Φ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ
3) ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ν.Ο.Α. ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
Laser 4,7, Κοριτσιών
1) ΒΟΥΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Ι.Ο.Κ.Δ.Π.
2) ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3) ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Optimist Γενική
1) ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3) ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ Ι.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Optimist Αγοριών
1) ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3) ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Optimist Παίδων
1) ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2) ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Ν.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3) ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Optimist Κορασίδων
1) ΓΚΑΡΗ ΜΕΛΙΝΑ Ν.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2) ΜΑΡΔΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ Ν.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ
3) ΜΠΕΝΒΕΝΟΥΤΟ ΠΕΠΗ Ι.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το Διετές Επαμειβόμενο Κύπελλο απονεμήθηκε στον Βαρμπένη Ευάγγελο του Ν.Ο.ΚΑΤ. που βγήκε πρώτος στη Γενική κατάταξη στα σκάφη Optimist, ενώ το κύπελλο του νεαρότερου αθλητή-τριας απονεμήθηκε στον Πίπη Δημήτριο γεννημένο το 2005.
Σημαντική για την επιτυχία της διοργάνωσης στάθηκε η αρωγή του Προέδρου του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης κου Παπαδημητρίου καθώς και η εθελοντική προσφορά παλιών αθλητών, μελών και φίλων του Ν.Ο.ΚΑΤ. που στελέχωσαν τις Επιτροπές Αγώνων και Ενστάσεων.
Η μέριμνα για την ασφάλεια των αθλητών ήταν προσφορά της Ναυαγοσωστική εταιρία "Lifeguard Patrol" του Λάμπρου Δημήτρη, την ιατρική κάλυψη πρόσφερε ο Ιατρός Μανιώτης Ιωάννης, παλιός πρωταθλητής του Ν.Ο.ΚΑΤ., ενώ σκάφος του Λιμεναρχείου περιπολούσε στη θαλάσσια περιοχή διεξαγωγής των αγώνων ελέγχοντας την τήρηση των κανόνων ασφάλειας των νεαρών ιστιοπλόων.
Στις απονομές των επάθλων που τελέστηκαν με το πέρας των ιστιοδρομιών την Κυριακή 4 Νοεμβρίου παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Μαυρίδου Σοφία, ο Προεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. κ. Παπαδημητρίου ο εκπρόσωπος του Δημάρχου κ.Μπερεδήμος, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Παπαζιώγας Ν. ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Ελευθερίου Γ., οι εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας Κουκοδήμου Κ. και Χριστογιάννη, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ.Δ. Παγγαίου κ. Αναγνωστόπουλος και πολλοί γονείς και φίλοι της ιστιοπλοΐας.
Ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων κ. Παυλίδης Ιωάννης συνεχάρη τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης για την άρτια οργάνωση, καθώς και τους φίλους του Ομίλου, αλλά και τους παλιούς αθλητές για την εθελοντική προσφορά στους αγώνες. Συγκεκριμένα τους: Τσιγκερδάνο Μάνο, Μανιώτη Ιωάννη, Κολοσέντα Μαγδαληνή, Λύρα Αθανάσιο, Λύρα Βασίλειο, Σόφρα Πάνο, Κωστόπουλο Θεόδωρο, Μανιώτη Χαράλαμπο, Βαρμπένη Βασίλειο και Ορμαντζή Ιωάννη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ευχαριστεί τον Λιμενάρχη κ. Κοντελίδη Γεώργιο και τα στελέχη του Υπολιμερχείου Σκάλας Κατερίνης, για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης τους: Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Ηχοτεχνική Καμανατζής και τη Ναυαγοσωστική εταιρία "Lifeguard Patrol" του Λάμπρου Δημήτρη.