ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η ιδανική γυναίκα για κάθε άντρα...


Εσύ χαλάς το μισό σου μισθό σε κρέμες ενυδάτωσης, ρούχα, 
παπούτσια και μολύβια ματιών για να τον γοητεύσεις, κι εκείνος πέρα βρέχει!
Τι είναι αυτό που κάνει τελικά ιδανική μια γυναίκα στα μάτια των αντρών και πως μπορείς να το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα!

Βρήκαμε τα 5 γνωρίσματα της ιδανικής γυναίκας
για κάθε άντρα, και στα παρουσιάζουμε....

1. Τον αφήνει να παίζει pro, playstation, πόκερ, βιντεοπαιχνίδια χωρίς να τον περιορίζει!

Τι μπορείς να κάνεις εσύ: αγαπητή αναγνώστρια, ξέρουμε καλά πως τα νεύρα σου παίζουν κάθε φορά που ο καλός σου σου λέει ότι θα παίξει πόκερ με φίλους ή που δεν ακούει τα σημαντικά πράγματα που του λες γιατί το μυαλό του είναι στο PSP! Σίγουρα ,δεν γεννήθηκε ακόμα η γυναίκα με την χρυσή υπομονή που θα αντέχει να βλέπει τον καλό της να χαλάει το μυαλουδάκι του πάνω στα βιντεοπαιχνίδια.



Μπορείς όμως να φτιάξεις στο σπίτι σας ένα ωραιότατο playroom όπου εκείνος θα δαπανά συγκεκριμένες ώρες της ημέρας για το αγαπημένο του σπορ: τα παιχνίδια παντός τύπου. Ταυτόχρονα, μπορείς στις προγραμματισμένες ώρες που εκείνος θα παίζει, να ασχολείσαι με τον εαυτό σου, κάνοντας μανικιούρ ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Τελικά σκέψου: τι είναι προτιμότερο: να την βγάζει στα ουφάδικα και τις λέσχες ή να τον έχεις σπίτι και να παίζει από το ίντερνετ;

2. Τον αφήνει να διαλέγει την πολεμική ταινία δράσης που θέλει να δει στην τιβί:

Τι μπορείς να κάνεις εσύ: αν θέλει να δει το Σταλόνε για μια ακόμα φορά, θα σε βγάλει βόλτα για σινεμά, ποπ κορν και άντε θα του αφήσεις την επιλογή της ταινίας. Αν πάλι το χρήμα δεν σας περισσεύει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κανόνα "5-3-1".Ένας από τους δύο βρίσκει 5 ταινίες που του αρέσουν. Το άλλο άτομο επιλέγει 3 από αυτές. Και τελικά ο πρώτος καταλήγει σε μία από τις τρεις.

3. Η ιδανική γυναίκα στα μάτια κάθε άντρα είναι ''τούμπανο'':

Τι μπορείς να κάνεις εσύ: Πράγμα που σημαίνει πως αν πάρεις 20 κιλά όσο είστε μαζί, σε βλέπει με ένα τσεμπέρι στο κεφάλι και φόρμα γυμναστικής διαρκώς, ε μην περιμένεις να σε βλέπει και να σε θεωρεί καυτή και σέξι. Θυμήσου ότι το πρώτο πράγμα που τον έφερε κοντά σου ήταν η εξωτερική σου εμφάνιση, κακά τα ψέματα, άλλο αν μετά κόλλησε μαζί σου για μια σειρά πραγμάτων. Οπότε, ποτέ μην παραμελείς το σώμα, το πρόσωπο και τον εαυτό σου γενικά! Σίγουρα, οι δουλειές του σπιτιού, τα παιδιά, σκυλιά, γατιά, η δουλειά στο γραφείο, είναι πάρα πολλά, αλλά προστάτευσε τον χρόνο που έχεις για να διαθέσεις σε εσένα και την εξωτερική σου εμφάνιση!

4. Η ιδανική γυναίκα δεν είναι γκρινιάρα:

Τι μπορείς να κάνεις εσύ: συχνά στα αυτιά ενός άντρα, το παράπονο που εκφράζεις για κάτι που έκανε στραβά, ερμηνεύεται ως γκρίνια και αφόρητη πίεση! Βάλε τέλος στη γκρίνια! Γιατί νομίζεις πως πάνε μπροστά οι γυναίκες γατούλες; Οι άντρες πέφτουν ξεροί μπροστά σε μια γυναίκα παιχνιδιάρα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, όχι με φωνές και παράπονα αλλά με σκέτσο, με νάζι. Αν πάλι το "ντουβάρι" που έχεις στο πλευρό σου δεν παίρνει από λόγια, ρίξε στο παιχνίδι το μαύρο δάκρυ! Δεν υπάρχει άντρας που να αντέχει να σε βλέπει να κλαις! Θα συγκινηθεί, που θα πάει...

5. Στην ιδανική γυναίκα αρέσει το σεξ,το πολύ σεξ:

Τι μπορείς να κάνεις εσύ: Πολλά κορίτσια στην αρχή της σχέσης με ένα αγόρι δεν τον αφήνουν ήσυχο αφού η σεξουαλική διάθεσή τους είναι ανεβασμένη και η διάθεση να τον κερδίσουν και στο κρεβάτι, είναι μεγάλη. Αφότου βέβαια κατακτήσουν το αγόρι που θέλουν, το σεξ αρχίζει να αραιώνει επικίνδυνα! Μην ξεχνάς πως ο καλός σου είναι αγοράκι και σαν αγοράκι έχει ορμές. Μπορεί να του αρέσει να τρώει σουτζουκάκια από τα χεράκια σου, να βλέπει ότι τα πηγαίνεις καλά με τους φίλους και την οικογένεια σου αλλά μην γελιέσαι: αν δεν τα πηγαίνει καλά μαζί σου και οριζοντίως και καθέτως, δεν θα μείνει μαζί σου για χάρη των γύρω που σε λατρεύουν. Κι αν έχεις ένα όπλο στα χέρια (και τα πόδια σου) που μπορεί πάντα να τον ξεμυαλίσει, αυτό είναι το σεξ.