ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι ζητούν να μην εφαρμοστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας

Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κατερίνης


Σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου του δήμου Κατερίνης προχώρησαν χθες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τη λήξη του ωραρίου τους, οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, ζητώντας να μην εφαρμοστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Ακολούθησε Γενική Συνέλευση στην οποία αποφασίστηκε σήμερα να προχωρήσουν σε νέα κατάληψη του δημαρχείου και σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από το δήμο, να αναγνωστούν ψηφίσματα συμπαράστασης που θα ζητήσουν από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και όλα τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Πιερία, καθώς και από το Επιμελητήριο Πιερίας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Εμείς οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα καταδικάζουμε την μεθοδευμένη και απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης που με την ψήφιση του απαράδεκτου μνημονίου 3 είχε ήδη έτοιμες της απολύσεις των συναδέλφων στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού.
Δηλώνουμε την στήριξη των κινητοποιήσεων των συναδέλφων μένουμε συμπαραστάτες και θα αγωνιστούμε μέχρι να αποσύρουν τον νόμο έκτρωμα που στέλνει στην απόλυση χιλιάδες συναδέλφους, σήμερα είναι οι εργαζόμενοι στους Δήμους και της Περιφέρειες αύριο θα είμαστε εμείς, γιατί όσο και να διαβεβαιώνουν ότι κάποιες υπηρεσίες εξαιρούνται ξέρουμε καλά ότι δεν εξαιρείται κανένας συνάδελφος από καμία υπηρεσία, και αν δεν αγωνιστούμε να ανατραπεί αυτή η πολιτική τα ίδια και χειρότερα θα έχουμε.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην σημερινή πανευρωπαϊκή, πανεργατική στάση εργασίας που προκήρυξε η Γ.Σ.Σ.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από της 12 έως και την λήξη του ωραρίου και στην συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά στο δημαρχείο της πόλης μας.
Το ψήφισμα συμπαράστασης συμμετέχουν τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΠΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ