ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση Τσίπρα σε Γεωργιάδη: Δεν έχω πληρώσει το τέλος ακινήτων


 Απάντηση Τσίπρα σε Γεωργιάδη: Δεν έχω πληρώσει το τέλος ακινήτων
Μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για το αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει πληρώσει το τέλος ακινήτων. «Το τέλος ακινήτων για ακίνητο του κ. Τσίπρα στους Αμπελόκηπους, όντως δεν έχει πληρωθεί».
Μάλιστα από την Κουμουνδούρου παραπέμπουν στη δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν πρόκειται να πληρώσει το χαράτσι και ότι θα καταθέσει τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ».
Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι ακινήτου και ότι θα κατέθετε τα χρήματα αυτά σε λογαριασμό του ΚΕΘΕΑ που υπέστη μειώσεις.
Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε έγγραφή του απάντηση του στην ερώτηση του Αδωνι Γεωργιάδη ανέφερε ότι είναι αδύνατο να γνωρίζει αν το τέλος πληρώθηκε ή όχι.

Σημείωνεται ότι σύμφωνα με το νόμο αν το τέλος αυτό δεν καταβληθεί τέσσερις μήνες μετά τη λήξη της πληρωμής της πρώτης δόσης, αποστέλλεται κατάσταση στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και, μέσω αυτής βεβαιώνεται το οφειλόμενο τέλος και οι αρμόδιες ΔΟΥ μεριμνούν για την είσπραξή του.
Πηγή: epikaira.gr