ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός είναι και μπορεί!


Έτοιμος να πάρει ένα μεγάλο «διπλό» μέσα στη Σάλκε και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League είναι ο Ολυμπιακός (21:45, ΝΕΤ).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μέσα στο «Βέλτινς Αρένα» την τρίτη σερί φετινή νίκη τους στη διοργάνωση και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας-Μανωλά, τον Χολέμπας αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιστρατεύσει την τριάδα Γκρέκο-Μοντέστο-Μανιάτη. Πιο μπροστά θα ξεκινήσουν οι Αμπντούν (αριστέρα), Μασάντο (δεξιά) και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φέισα, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ντιακιτέ.

Ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει την Σάλκε με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ουνερστάλ θα υπερασπιστεί την εστία της γερμανικής ομάδας και θα έχει μπροστά του, τους Παπαδόπουλο, Ματιπ, Φουξ και Χέβεντες.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζόουνς και Νόιστεντερ και η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Χόλτμπι, Ντράξλερ και Φαρφάν με τον Χούντελααρ να βρίσκεται στη γραμμή κρούσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χίλντεμπραντ, Κολάσινατς, Μαρικά, Ουτσιντα, Αφελάι, Μπαρνέτα, Μέτσελντερ και Πούκι.

www.gazzetta.gr