ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Φύλαγε στο διαμέρισμά του κρανία και οστά!


Σοκ προκάλεσε στη Σουηδία η ιστορία μιας 37χρονης νεκρόφιλης γυναίκας όπου έκρυβε στο διαμέρισμά της έξι ανθρώπινα κρανία και άλλα τμήματα ανθρωπίνων σκελετών.

Οι αρχές της Σουηδίας άσκησαν δίωξη σε βάρος της 37χρονης για «διατάραξη της ηρεμίας έξι νεκρών»!

Πέρα από τα ανθρώπινα κρανία, η αστυνομία ανακάλυψε μια σπονδυλική στήλη κι έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών, περιλαμβανομένων και μηριαίων.

Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.


Τα ευρήματα έγιναν τον Σεπτέμβριο, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ αφού γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.

Η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για «μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο», δήλωσε η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.

star.gr