ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ρε πουλημένοι δωσίλογοι διαλύσατε το Ελληνικό Κράτος, θα διαλύσετε και το στρατό??? Να πάει στον αγύριστο η Τρόικα σας.



Άκουσον άκουσον κόψανε και τις δωρεάν μετακινήσεις των φαντάρων μας, μείον μια μετακινήσει πλέον θα έχουν οι φαντάροι μας από τις πολλές που είχαν.
Η Τρόικα έβαλε ψαλίδι και στις μετακινήσεις των στρατιωτών μας, ένα αντί δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια θα δικαιούνται πλέον όσοι υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές.
Βέβαια σε αυτές τις περιοχές δεν πηγαίνουν τα δικά τους παιδιά, αλλά του απλού κοσμάκη που αυτοί την στιγμή στενάζει κάτω από τα δυσβάσταχτα μέτρα και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.
Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας για να πάνε να υπηρετήσουν την μητέρα πατρίδα και να σταθούν στο ύψος κάνοντας το καθήκον τους, γιατί δεν θεωρείται Έλληνας όποιος δεν υπηρετήσει την πατρίδα και αυτοί τι προσφέρει τώρα στα παιδιά μας ,φτώχεια ταπείνωση και εξευτελισμό.
Αν και μετά το σάλο που έγινε στα ΜΜΕ πήγε να το μαζέψει ο κ.Παναγιωτόπουλος, διέρρευσε ανεπίσημα ότι θα επανεξεταστεί το θέμα. Πάντως η απόφαση για περικοπή της μίας από τις δύο «καταστάσεις επιβίβασης» που χορηγούνται σε όλους τους οπλίτες έχει περάσει από την κρησάρα της τρόικας και δεν μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί.
Πάρτε το μέτρο πίσω κ.Παναγιωτόπουλε γιατί σε λίγο δεν θα ξέρεις που θα πας και εσύ μαζί με τους άλλους να κρυφτείς πλησιάζει η ώρα σας, ρωτάς τον έρημο τον γονιό που έστειλε το παιδί του φαντάρο αν έχει χρήματα να του στείλει για να έχει ένα χαρτζιλίκι και τα έξοδα ώστε όταν θα πάρει αυτή την ρημαδοάδεια που θα του δώσει η μάνα πατρίδα να πάει στο σπίτι του να δει την οικογένεια του θα μπορεί να μετακινηθεί χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη?
Αίσχος ντροπή αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς, πουλημένα τομάρια που έχετε ξεπουλήσει την Ελλαδίτσα μας για ένα κομμάτι ψωμί, προδότες το ονόματα σας θα γραφτούν στην ιστορία με τα πιο μελανά γράμματα αλλά δεν πιστεύω ότι ιδρώνει το αυτί σας.
Ρωτήσατε ποτέ πως αισθάνεται το κάθε φανταράκι για να μας φυλάει εμάς τα σύνορα μέσα στο κρύο και το χιόνι ειδικά όταν είναι πάνω στον Έβρο πως αισθάνεται?
Γιατί να το κάνετε μήπως εκεί πάνω βρίσκονται τα δικά σας παιδιά? Τα δικά σας παιδιά είναι όλα βολεμένα μέσα στο Πεντάγωνο και την περνάνε ζάχαρη, γιατί αυτά είχαν την τύχη να γεννηθούν από οικογένειες που λύνουν και δένουν στην Ελλάδα.
Βρε πουλημένα τομάρια σε εσάς απευθύνομαι τους 300 βολεμένους βουλευτές, γνωρίζω ότι δικαιούστε αεροπορικά εισιτήρια για να κάνετε τις περιοδείες σας για να μαζέψετε τα ψηφαλάκια σας, μπορείτε να δώσετε από ένα αεροπορικό εισιτήριο σε κάθε φαντάρο μας να πηγαίνει με αξιοπρέπεια στην οικογένειά του.
Έχετε υποχρέωση σε αυτά τα παιδιά τους χρωστάτε δεν σας χρωστούν!
Μάνια Τσαβλίδου


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2012/11/blog-post_1229.html#ixzz2CrHiNvrY