ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Α, να χαθείτε ψεύτες, ψευτρόνια...


 -Διώξτε 22.000 υπαλλήλους και την Λάουρα Νάργες από το Dancing!
Το δεύτερο μεγάλο ψέμα του Στουρνάρα που υποτιμά την Λαγκάρντ!
 
Από τον Βασίλη Μπόνιο 

Αίφνης χθες βράδι στο δελτίο του Μega  o  φίλος μου ο Μανώλης Καψής μας απεκάλυψε, κλέβοντας την δόξα της Μαρίας Σπυράκη, ότι το ΔΝΤ  ζήτησε με email(!)  την απόλυση 22.000 δημοσίων υπαλλήλων και της Λάουρα Νάργες από το dancing With the Stars, επειδή είναι Γερμανίδα με προκλητικό στήθος.

Πόσο μ@λάκ€ς πρέπει να είναι εκεί στο ΔΝΤ για να ζητήσουν κάτι τέτοιο με email το οποίο θα μπορούσε να παραπέσει...
στον κάθε τραχανοπλαγιά και να γίνει βούκινο στα ΜΜΕ συνθλίβοντας πέρα από το προφίλ του ΔΝΤ και την όποια υπόληψη της ανυπόληπτης κυβέρνησης;

Καλούμε τώρα το υπ. Οικονομικών να μας αποκαλύψει πέρα από το συγκεκριμένο  email  και τον παραλήπτη του.

Ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας προσωπικά, ο παραλήπτης του συγκεκριμένου μηνύματος η μήπως κάποια από τις αλανιάρες γραμματείς που ξέμειναν από την εποχή του Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου οι οποίες  πέρασαν την δισκέτα της λίστας Λαγκάρντ για DVD του Σειρηνάκη και το πήραν σπίτι τους για να το γλεντήσουν;

Αλλά πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα υπουργείο που μας υποσχέθηκε ότι θα χρεοκοπήσουμε στις 16 Νοεμβρίου, ακολουθώντας την ίδια πολιτική ψεύδους και εκβιασμών των Βενιζέλου, Σαχινίδη, Παπακωνσταντίνου;

Είναι ντροπή για τον τεχνοκράτη Στουρνάρα του οποίου την ειλικρίνεια και τις σύντομες δηλώσεις εκτιμούσαμε, να βγαίνει και να λέει σε έναν ολόκληρο λαό ότι στις 16 Νοεμβρίου χρεωκοπούμε, μπλοφάροντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά του φίλου του Συμπιλίδη.

Μ΄ αυτό το ψέμμα ο Στουρνάρας έδωσε μια κλωτσιά σε κάθε πιθανότητα πολιτικής σταδιοδρομίας σ΄αυτή εδώ τη χώρα. Το ψέμμα της «16ης Νοεμβρίου» θα του κοστίσει όσο κόστισε στον Βενιζέλο το χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ.

Λοιπόν δεν πιστεύουμε ότι τα στελέχη της Τρόικας-η Λαγκάρντ η ο Τόμσεν υπογράφουν αυτό το mail των 22.000 απολύσεων;-είναι τόσο ανόητοι ώστε να σας ζητήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα αυτές τις απολύσεις άσχετα εαν πρέπει να γίνουν και ακόμη περισσότερες.

Το θέμα είναι ότι είστε ψεύτες της συμφοράς και τελειωμένοι στα μάτια της κοινής γνώμης.

Δώστε τώρα στον Μανόλο Καψή το email της Τρόικας, διαφορετικά ετοιμαστείτε να σας πηδήξει η Λαγκάρντ που την εκθέτετε για μια ακόμη φορά.

Την πρώτη όταν ο ανεκδιήγητος Παπακωνσταντίνου «έχασε» την ομώνυμη  λίστα και την δεύτερη όταν εμφανίζετε την Λαγκάρντ-δια μέσω των παπαγαλακίων σας στα ΜΜΕ-να σας στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα χθες το μεσημέρι με το οποίο ζητά να απολυθούν 22.000 Φωτόπουλοι.

Α, να χαθείτε ψεύτες, ψευτρόνια...

Από το kourdistoportocali