ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Να συνεχιστούν και σήμερα οι καταλήψεις των Δημοτικών κτιρίων αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση τα μέλη του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας

Παραμένουν στις θέσεις τους


Να συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου οι καταλήψεις των Δημοτικών κτιρίων αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση τα μέλη του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης και ενώ και σήμερα η συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στις κινητοποιήσεις ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.
24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από την ΟΣΥΑΠΕ
Απόλυση - διάλυση - κατάλυση είναι η λύση; Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προχωράει με αυτό το σύνθημα στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος, ΟΣΥΑΠΕ, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.
Σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου θα συζητηθούν οι τρόποι δράσης στα νέα μέτρα που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013 - 2016.
Μια Στρατηγική που είναι προδιαγεγραμμένο πως αν εφαρμοστεί θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας και που είναι σίγουρο πως δεν είναι δημοσιονομική.
Οι Απολύσεις που σχεδιάζονται από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οδηγούν στη Διάλυση του Δημόσιου Τομέα, χωρίς να επιλύει προβλήματα δομής και λειτουργίας που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τον πολίτη και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Κατάλυση της κοινωνίας.
Ο Σύλλογος συμπαραστέκεται επίσης στους εργαζομένους στους Δήμους που συνεχίζουν τις δράσεις τους. Η συλλογικότητα σε κάθε αγώνα είναι προαπαιτούμενη και η συσπείρωση όλης της κοινωνίας πρέπει να εδραιωθεί στις συνειδήσεις όλων, τώρα που όλες οι κοινωνικές ομάδες κινδυνεύουν.

Οι απολύσεις δεν είναι λύσεις, τις λύσεις τις γνωρίζουν και οφείλουν να τις εφαρμόσουν για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων.
Ειδάλλως ο στόχος φαίνεται ότι είναι η διάλυση του κοινωνικού κράτους και η κατάλυση θεσμών και αξιών.