ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Παρουσίαση Δράσεων ΕΣΠΑ2014-2020Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας



Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 6:30 το απόγευμα στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας :
- «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
&
- «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ενημερωτική ημερίδα συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ (εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ενημέρωση για τις Δράσεις θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΚΜ) και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ.

Στην εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δράσεις, να απευθύνουν ερωτήσεις και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα που θα τους βοηθήσει να υποβάλουν πλήρεις αιτήσεις.