ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Την Παρασκευή  5 Απριλίου ,στην κατάμεστη από υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής  Αυγής αίθουσα του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου Αριδαίας Πέλλας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές. Από νωρίς το απόγευμα η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να υποδεχτεί το πλήθος των συναγωνιστών που ήρθαν να δώσουν το παρόν στο Εθνικιστικό κάλεσμα του Κινήματός μας.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης,  παρουσίασε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Πέλλας οι οποίοι στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία". Κατά την ομιλία του ,  τόνισε ότι εκτός από την ελεύθερη Μακεδονία για την οποία χύθηκαν ποταμοί Ελληνικού αίματος υπάρχει και η σκλαβωμένη Μακεδονία που προσμένει τη λύτρωση από την μητέρα Ελλάδα.

 Εν συνεχεία επεσήμανε ότι ο αγώνας μας διεξάγεται τίμια και σκοπό έχει την αφύπνιση των Ελλήνων, για τους οποίους πρωτίστως αγωνιζόμαστε. Ο Νίκος Χρυσομάλλης  παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, με έμφαση στο Εθνικό
ζήτημα των Σκοπίων και τις συνέπειες που έχει η ανθελληνική συμφωνία στα Ελληνικά προϊόντα, στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου, στην πολιτική προστασία, στην προστασία τριτέκνων και πολυτέκνων, στην ορθή και αποτελεσματική διαχείριση απορριμμάτων κ.ο.κ. Ο συναγωνιστής τόνισε ότι είναι βέβαιο πως η Νίκη της Χρυσής Αυγής θα ξεκινήσει από την Μακεδονία μας, αρκεί να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό.

Συνομιλητές στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός και Αθανάσιος Κωνσταντίνου.