ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΠΟΥΖΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα της Αθηνάς Τοπουζίδου, για Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.
«Η αγαπητή φίλη κα Αθηνά Τοπουζίδου, έμπειρο στέλεχος στον τουριστικό κλάδο, έρχεται να προσφέρει στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και όχι μόνο, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό μας της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ". Καλώς ήρθες αγαπητή Αθηνά. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

"Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση τώρα», να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο που μένω και εργάζομαι. Ύστερα από την 15ετή ενασχόληση μου ως διευθυντικό στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, θεωρώ πως απέκτησα τα εφόδια και τη γνώση για να συνεισφέρω στον τόπο μου. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε η κα Τοπουζίδου, Διευθυντικό στέλεχος σε τουριστικές επιχειρήσεις.