ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΣΥΡΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Παρασκευά Σύρπη, για Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.
«Φίλος στη ζωή, συνεργάτης στον επαγγελματικό στίβο, ο Παρασκευάς Σύρπης, είναι η προσωποποίηση του "καλού παιδιού". Χαίρομαι που θα συνεχίσουμε και στην αυτοδιοικητική προσπάθεια μαζί, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης αυτός, με τον συνδυασμό μας "Ανανέωση Τώρα". Καλώς ήρθες αγαπητέ φίλε Παρασκευά. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη ανακοινώνω τη συμμέτοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης. Το ήθος, η εντιμότητα, η λαμπρή επαγγελματική πορεία, το όραμα του Γιώργου Νταντάμη καθώς και η θέληση μου να προσφέρω στον τόπο μου με οδήγησαν στην απόφαση αυτή. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ», δήλωσε ο κ. Σύρπης, ελεύθερος επαγγελματίας.