ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Η ΧΡΥΣΗ ΖΕΡΚΙΤΑΝΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ



Την υποψηφιότητα της Χρυσής Ζερκιτανίδου, για Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νταντάμης.
«Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αισθανόμαστε στην "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" με τη συμμετοχή της αγαπητής φίλης κας Χρυσής Ζερκιτανίδου στο ψηφοδέλτιο μας, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης. Με σημαντική επαγγελματική και κοινωνική παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας, η αγαπητή Χρύσα, έχει να προσφέρει πολλά στους συνδημότες μας. Καλώς ήρθες αγαπητή μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

"Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα», ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης. Ο Γιώργος Νταντάμης και όλοι οι συνυποψήφιοι μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας αποτελούν τα εχέγγυα για την ανανέωση του Δήμου Κατερίνης. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ", δήλωσε η κα Ζερκιτανίδου, λογίστρια στο επάγγελμα.