ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κέντρο της Αθήνας – Είμαστε ακόμη ελεύθεροι


 Κέντρο της Αθήνας   Είμαστε ακόμη ελεύθεροι
Τεράστιος αριθμός Ελλήνων έχει κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα. Οι Έλληνες διαμαρτύρονται για μια ακόμη φορά, ενάντια στην ευρωπαϊκή και κυβερνητική λογική της ισοπέδωσής τους.
Δυστυχώς, όμως, οι Ελληνικές σημαίες λείπουν. Κυρίαρχο χρώμα είναι το… εμπριμέ και τα παραταξιακά συνθήματα αποτελούν το θλιβερό μοτίβο μίας από τις ύστατες προσπάθειες του πολίτη να ακουστεί.

 Κέντρο της Αθήνας   Είμαστε ακόμη ελεύθεροι
Και όσο φοριέται το εμπριμέ σε αυτή την χώρα, θα παραμένει καρνάβαλος του κάθε κλόουν που κοιτά να περάσει τα συμφέροντα της κάστας του, έναντι των άλλων. Γι’ αυτό το παρακράτος τρόμαξε με τους αγανακτισμένους που δεν επέτρεπαν σε κανέναν καραγκιόζη να ανεμίσει σημαιάκια της παρεΐτσας του παρά μόνο την γαλανόλευκη. Ο διχασμός και ο κανιβαλισμός καλά κρατεί. Και γι’ αυτό δεν μας φταίει η Μέρκελ (αντίθετα πρέπει να χαίρεται βλέποντας αυτό το θέαμα). Βάλτε  την Ελληνική σημαία. Πετάξτε τα κόμματα και ό,τι θλιβερό αυτά κουβαλάνε μαζί τους. Τραγουδήστε τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και δονείστε την Αθήνα με αυτόν. Στείλτε το μήνυμα πως η Ελλάδα ανήκει και θα συνεχίσει να ανήκει στους Έλληνες. Κωνσταντίνος