100g κουκιά φρέσκα καθαρισμένα
3-4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 πρέζα μπούκοβο
175g άγριο ρύζι, μαγειρεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
1 ώριμο αβοκάντο, χωρίς φλούδα και κουκούτσι, κομμένο σε φέτες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
4 ραπανάκια, κομμένα σε φέτες
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 πρέζα μπούκοβο
175g άγριο ρύζι, μαγειρεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
1 ώριμο αβοκάντο, χωρίς φλούδα και κουκούτσι, κομμένο σε φέτες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
4 ραπανάκια, κομμένα σε φέτες
Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα κουκιά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό για 3-5 λεπτά. Στραγγίζουμε και ανανεώνουμε τη κατσαρόλα μας με κρύο νερό.
Όταν κρυώσουν αρκετά ώστε να μπορούμε να τα χειριστούμε, αφαιρούμε το φύλλο από τα κουκιά προσεκτικά με ένα μαχαίρι.
Για να κάνουμε το ντρέσινγκ σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το μπούκοβο και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Σε μια πιατέλα ανακατεύουμε το άγριο ρύζι τα κουκιά, το αβοκάντο τα κρεμμυδάκια και τα ραπανάκια, προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
Καλή Όρεξη!
Όταν κρυώσουν αρκετά ώστε να μπορούμε να τα χειριστούμε, αφαιρούμε το φύλλο από τα κουκιά προσεκτικά με ένα μαχαίρι.
Για να κάνουμε το ντρέσινγκ σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το μπούκοβο και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Σε μια πιατέλα ανακατεύουμε το άγριο ρύζι τα κουκιά, το αβοκάντο τα κρεμμυδάκια και τα ραπανάκια, προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
Καλή Όρεξη!