ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

17 Νοέμβρη(ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ)



    
     Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνέλληνες,
     Σήμερα χρειάζεται Αλλαγή  του διεφθαρμένου, σάπιου συστήματος εξουσίας, μιας επιβλητικής σιδερόφρακτης δημοκρατίας της Λιτότητας και του Αυταρχισμού.
      Ο επαναστάτης και πατριώτης Γ. Παπαδόπουλος έδιωξε Βασιλείς και Βουλευτάδες,  έδωσε ψωμί στον Ελληνικό λαό και έφερε ανάπτυξη στη χώρα. Το εισόδημα των αγροτών, των εργαζόμενων, του λαού μεγάλωσε. Προσπάθησε να παντρέψει το αρχαίο πνεύμα με το Ελληνοχριστιανικό ιδεώδες, αυτό ήταν το ιδεολογικό περιεχόμενο της σκέψης του. Δεν πλούτισε, δεν έφαγε λεφτά και πέθανε προδομένος και φτωχός στη φυλακή. Πίστευε μέχρι τελευταία σε πατρίδα και θρησκεία, δεν ζήτησε χάρη από τους ψευτοδημοκράτες   της μεταπολίτευσης άλλωστε το θεωρούσε ατιμωτικό. Υπερασπίστηκε μέχρι το θάνατό του τις αρχές του αταλάντευτα και ανεξάρτητα από τους προδότες συνεργάτες του αναλαμβάνοντας γι΄αυτό τις ευθύνες του.
     Ψευτοεπαναστάτες  πρωταγωνιστές  του πολυτεχνείου, πολλοί από σας, οδηγήσατε με την κατ΄επίφαση  δημοκρατία σας με τα ψευτοσυνθήματά σας  ψωμί, παιδεία, ελευθερία και ΕΟΚ  και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο , στα σημερινά χάλια. Καταντήσατε  στυγνοί εξουσιαστές και δυνάστες του Ελληνικού λαού, ανεπιθύμητοι. Με καλπονοθευτικά  συστήματα και αντιδημοκρατικές πρακτικές καταλαμβάνετε την εξουσία, εξαπατώντας και εκμαυλίζοντας τις συνειδήσεις των πολιτών εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες τους. Δεν είχατε ιδέες , ούτε οράματα, γίνατε συστηματίες.
     Χρειάζεται ειρηνική εξέγερση, εκλογές εδώ και τώρα με απλή αναλογική και ασφαλιστικές δημοκρατικές δικλείδες. Να φύγει η Τροϊκανή  συγκυβέρνηση τυραννίας και φτωχοποίησης απαιτεί
ο Ελληνικός λαός σήμερα !
 
Κατερίνη  16.11.2012
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας