ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Απεβίωσε ο Ντένις Άβνερ, ο «άνθρωπος τίγρη»

O Ντένις Άβνερ
Απεβίωσε, σε ηλικία 54 ετών, ο Ντένις Άβνερ, γνωστός χάρη στις πολυάριθμες τροποποιήσεις στις οποίες είχε προβεί στο σώμα και το πρόσωπό του για να μοιάζει με τίγρη. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και εκτιμάται ότι αυτοκτόνησε.

Ο Ντένις Άβνερ άρχισε να αλλάζει την όψη του το 1985, προσπαθώντας σταδιακά να προσεγγίσει την εξωτερική του εμφάνιση σε εκείνη της τίγρης. Γι’ αυτό έκανε τατουάζ με ρίγες, ακόνισε τα μπροστινά του δόντια, ενώ έφτασε ακόμη και στο σημείο να κάνει εμφύτευση τεχνιτών κυνοδόντων. 

Προχώρησε επίσης σε σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις, όπως να διαχωρίσει το χείλος του και να κάνει τα αυτιά του μυτερά. Πάνω από το άνω χείλος του είχε τοποθετηθεί μεταλλική βάση στην οποία είχαν εμφυτευτεί… πλαστικά μουστάκια. Ο «άνθρωπος τίγρη» συμμετείχε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, που ήταν αφιερωμένες σε ασυνήθιστους ανθρώπους και σε όσους έχουν την εμμονή για διαρκή τροποποίηση του σώματός τους.


Το 2009 ο Άβνερ, μπήκε το 2009 στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τον άνθρωπο που έκανε τις περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις για να μοιάσει με ζώο. Το 2009 είχε προβεί σε 14 χειρουργικές επεμβάσ