ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μας την φόρεσαν κανονικά


Μιχαλού

Δυο γάιδαροι τσακώνονται για τον δικό μας αχυρώνα…. Η φράου Άνγκελα απέρριψε, για άλλη μια φορά τη λύση του «κουρέματος» του δημοσίου χρέους της χώρας και ζητά άλλη λύση από το ΔΝΤ. Η Λαγκάρντ διαμηνύει ότι μόνο ένα κούρεμα του χρέους θα σώσει την Ελλάδα και εμείς καθόμαστε αποσβολωμένοι να πάρουν μια απόφαση για μας για να σωθούμε!!! Όποιο όμως φάρμακο και να μας δώσουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να επιδεινώσουν την κατάσταση μας .
Άλλωστε ακόμα και τη δόση να εγκρίνουν δεν πρόκειται να έρθει ούτε η ανάπτυξη ούτε η ευημερία… Τα χρήματα θα κατατεθούν στο ειδικό ταμείο για στήριξη των προβληματικών χωρών της ΕΕ με αποτέλεσμα να  μετακινούν  τα ίδια κεφάλαια, που δεν εκταμιεύονται, ούτε για την αποπληρωμή των δικών τους οφελών, πολύ περισσότερο για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας, από Μνημόνιο σε Μνημόνιο, διογκώνοντας τις σχέσεις εξάρτησης της Ελλάδας, από την ζώνη του ευρώ.
Και έτσι στην ψωροκώσταινα θα συνεχίζουν να κλείνουν καθημερινά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι άνεργοι θα φθάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια… Ενώ οι οικογένειες που δεν θα βάζουν ούτε ευρώ στο σπίτι θα φθάσουν να ακουμπήσουν το 50% του πληθυσμού…
Κατάφεραν και άνοιξαν τον δρόμο για την κατάρρευση μας με ό, τι αυτή συνεπάγεται και στο οικονομικό-κοινωνικό και στο γεωπολιτικό επίπεδο.
 
 
Tο Ποντικι


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2CNoAu100