ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας


 Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, περιμένουμε σήμερα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά σταδιακά θα πυκνώσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.