ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Aυτό που προδίδει την άπιστη γυναίκα στο σεξ!

Aυτό που προδίδει την άπιστη γυναίκα στο σεξ!

Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το "πράσινο τερατάκι" της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να "προδώσει" το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους...

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!
 
Αναλυτικότερα στην μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους. 
 
Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οργασμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό...
 
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.
 
Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις "παράνομες" σχέσεις.