ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ντροπή Και Ξεφτίλα Δείτε Γιατί Κλείνουν Την ΔΙΑΣ Και Λένε Δήθεν Για Λόγους Βίας – Απροστάτευτοι Η Ελλάδα Και Χωρίς Περιπολίες





Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας μας το 2015. Να μην έχουν να βάλουν ούτε βενζίνη στα περιπολικά και τις μηχανές της ομάδας Δίας. Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας τα όσα είπε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας είναι δικαιολογίες και αφορμές για την ανικανότητα της κυβέρνησης να συντηρήσει τα σώματα ασφαλείας.
Μάλιστα κατηγορούν το υπουργείο ότι ούτε βενζίνη δεν έχει να βάλει στα περιπολικά και τις μηχανές της ομάδας Δίας. Μάλιστα η κυβέρνηση επιδή δεν βλέπει να είναι αναστρέψιμη η κατάσταση τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον αποφασίζει να κλείσει εντελώς την ομάδα Δίας με την δικαιολογία όπως είπε ο κύριος Τόσκας ότι έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά βίας.
Οι αστυνομικοί με την σειρά τους αναφέρουν ότι όταν κάποιος έχει ασκήσει βία θα πρέπει να απομακρύνετε με συνοπτικές διαδικασίες και όχι να κλείνει μία ολόκληρη ομάδα με πρόφαση κάποια κατα φαντασία μεμονωμένα περιστατικά. Εμείς έχουμε εδώ να συμπληρώσουμε με την ίδια λογική αφού οι περισσότεροι βουλευτές είναι με μαύρα λεφτά τότε να κλείσει και η βουλή.