ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι πιο ακούραστοι και... ζωηροί εραστές

Μερικοί άντρες μπορεί απλά να ξαπλώνουν σε ένα κρεβάτι και να περιμένουν η ερωτική τους σύντροφος να τα κάνει όλα. Άλλοι πάλι δεν έχουν και πολλές αντοχές ή ακολουθούν πάντα μια βαρετή ρουτίνα στο κρεβάτι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που και... ζωηροί είναι και αντέχουν!
Σύμφωνα με την αστρολογία, οι άντρες που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια, έχουν την τάση να κάνουν καλό σεξ, που δύσκολα το... βαριέσαι και σε άρθρο του marieclaire.gr, διαβάσαμε ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν τεμπελιάζουν στο σεξ.
Κριός
Πιο γρήγορος και από τον Flash. Βαριέται εύκολα και αλλάζει στάσεις σαν το σίφουνα. Λατρεύει το σεξ και την περιπέτεια. Η εμπειρία αυτή μαζί του είναι περιπετειώδης, έντονη και κρύβει πολλές συγκινήσεις.
Σκορπιός
Έχει τη φήμη, έχει και τη χάρη. Στο σεξ δεν ντρέπεται και θέλει να τα κάνει όλα, να τα δοκιμάσει όλα με ενθουσιασμό. Δεν κάθεται σε μια μεριά που λένε και είναι πάρα πολύ ενεργητικός. Είναι γνωστός για τις αντοχές του και αυτό τον κάνει να έχει τη φήμη του καλού εραστή.
Υδροχόος
Κεφάτος, ρομαντικός και χαρούμενος. Δεν περιμένει ποτέ ακούνητος στο κρεβάτι σαν τον αστερία. Έχει όρεξη για ποικιλία, συναίσθημα και δεν λέει ποτέ όχι στο καινούριο. Το σεξ μαζί του είναι αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον.