ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Γιορτή Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Ν. Πιερίας

 Με τη συμμετοχή 34αρων Δημοτικών Σχολείων από όλη την Πιερία διεξάγεται το πρωτάθλημα στο Αθλητικό Κέντρο PlayZone της πόλης μας. Δεκάδες μικρά παιδιά όλων των ηλικιών των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας, παίζουν, απολαμβάνουν τη συμμετοχή στο όμορφο άθλημα και κάνουν το ποδόσφαιρο μια όμορφη και σημαντική γιορτή.

Η διοργάνωση γίνεται από το τμήμα Φυσικής Αγωγής σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια και το αρμόδιο υπουργείο.
Οι αγώνες πλέον δε γίνονται όπως παλαιότερα με τη διαδικασία του νοκ-άουτ, δίνοντας άλλο χαρακτήρα και εστιάζοντας περισσότερο στη μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 2 τελευταία χρόνια δεν υπήρξε ανάλογη δραστηριότητα λόγω της γενικότερης κρίσης στη χώρα αλλά το μεράκι των ανθρώπων του Γραφείου Φυσικής Αγωγής και των ανθρώπων της Δευτεροβάθμιας, λειτούργησαν ουσιαστικά  ώστε η διοργάνωση όχι μόνο να πραγματοποιηθεί, αλλά να γίνει και πραγματική γιορτή Αθλητισμού. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια…


Όπως σε όλες τις μεγάλες αθλητικές (και όχι μόνο) διοργανώσεις της περιοχής μας, έτσι και σε αυτήν, δεν έλειψαν γι ακόμα μια φορά οι άνθρωποι του σώματος  Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του περιφερειακού τμήματος Κατερίνης που στήριξαν με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.