ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 17 Απριλίου 2019


Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και επικεντρώνεσαι στο πως θα περάσεις καλά και θα βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Κριός

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες τόσο με το/η σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σου, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι μεγάλος και καθοριστικός για εσένα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν και να αποφύγεις τον εγωισμό γιατί η νευρικότητα και η ασυνεννοησία μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σήμερα δείξε προσοχή και ψυχραιμία σε συζητήσεις γιατί η ένταση μπορεί να προκαλέσει καβγάδες με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, προσπάθησε όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί διαφορετικά η αρχή θα είναι συγκρουσιακή.


 

Ταύρος

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και το καθημερινό σου πρόγραμμα δείχνει φορτωμένο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που να δημιουργήσουν ασφυκτικό κλίμα και να αυξήσουν το άγχος και την γκρίνια. Είναι ανάγκη να βάλεις ένα είδους άσκησης ή γυμναστική στο πρόγραμμά σου για να εκτονώσεις το στρες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εντείνει περισσότερο από ποτέ το κλίμα στην επικοινωνία και σε πιθανές συζητήσεις με συναδέλφους σου και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και προστριβές που θα χαλάσουν το κλίμα στις σχέσεις σας.

Σήμερα η καθημερινότητα σε φορτίζει, πρόσεξε μην εκτονώσεις τη νευρικότητα στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

 
Δίδυμοι

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και απογειώνει το κέφι και τη θετικότητα. Έχεις την διάθεση να εκφράσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου, κυρίως σε ότι αφορά το/η σύντροφό σου αλλά και να πρωταγωνιστήσεις με την έντονη προσωπικότητά σου στον κοινωνικό σου κύκλο. Η διασκέδαση μπαίνει στο πρόγραμμά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί το ταίρι σου συναισθήματα που πιθανά νιώθεις, κάτι που πιθανά να προκαλέσει αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Σήμερα η λογική πρέπει να επικρατήσει γιατί η ένταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, μόνο που προβλήματα επικοινωνίας μπορεί να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα, γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.

 
Καρκίνος

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και η κυκλοθυμία κάνει την εμφάνισή της, καθώς αναμνήσεις έρχονται στο νου σου και εντείνουν την ευαισθησία. Η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένειά σου είναι χαρακτηριστική, καθώς είναι αυτή που σου εξασφαλίζει την τρυφερότητα, την ασφάλεια και τη ζεστασιά που αναζητάς. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Σήμερα ο συναισθηματισμός και η έλλειψη κατανόησης μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεχε γιατί η νευρικότητα μπορεί να προκαλέσει προστριβές.


Λέων

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και η διάθεση για επικοινωνία και συζητήσεις είναι εμφανής. Το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για χαλαρές συζητήσεις που εναρμονίζονται με τη διάθεσή σου. Κοντινά ταξίδια και αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους λειτουργούν ευεργετικά για τη διάθεσή σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με πρόσωπα που θα βρεθείς, καθώς το έλλειμμα συνεννόησης αυξάνει τη νευρικότητα και οι αντιπαραθέσεις δεν θα αργήσουν.

Σήμερα ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επικοινωνία με το ταίρι σου, καθώς ζητήματα κατανόησης μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το στενό σου περιβάλλον, δείξε λογική και ψυχραιμία σε εντάσεις και ασυννενοησία.



Παρθένος

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα, καθώς λογαριασμοί και εκκρεμότητας έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Προβλήματα στο εισόδημα μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης, κάτι που πρέπει να διαχειριστείς. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να προκαλέσει προστριβές και συγκρούσεις με πρόσωπα που πιθανά να συναλλάσσεσαι για οικονομικά σου θέματα, δείξε προσοχή και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να κυριαρχήσουν, αρκεί να περιορίσεις εκνευρισμό και έλλειμμα κατανόησης που θα προκαλέσουν εντάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από ήρεμες παρέες που θα βγεις, οι συγκρούσεις όμως δεν αποκλείονται.

 
Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου το μεσημέρι και η ενέργειά σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η διάθεση να επικεντρωθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες είναι έντονη, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν, τόσο από το/η σύντροφό σου, όσο και από τους συνεργάτες σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εντείνει το κλίμα σύγκρουσης και αντιπαραθέσεων, καθώς πιθανή είναι η ασυνεννοησία και η έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου, κάτι που θα ενοχλήσει έντονα και θα εκτοξεύσει τη νευρικότητα και τον εγωισμό.
  
Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει, κάτι που θα οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να αποφύγεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, πρόσεξε όμως γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να φέρει συγκρούσεις.

 
Σκορπιός

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στον Ζυγό και η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της, καθώς είναι γεγονός ότι έχεις ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους. Καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό σου, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις για να μην γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εκτοξεύει τον εκνευρισμό, τον συναισθηματισμό και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που μπορεί να προκαλέσουν ένταση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή πρόσωπα που αναμειγνύονται σε καταστάσεις που ακόμα εκκρεμούν δημιουργώντας έντονα προβλήματα.

Σήμερα η εσωστρέφεια σε οδηγεί στο να κλειστείς με το ταίρι σου μακριά από όλους, πρόσεχε τον εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, οι συγκρούσεις όμως δεν αποκλείονται.


Τοξότης

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και η ανάγκη να βρεθείς με φίλους και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου είναι πασιφανής. Πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα στηρίξουν τις προτάσεις σου, καθώς η επιρροή σου είναι έντονη. Ομαδικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά μέσα σε συλλογικό επίπεδο. Η αντίθεση της Σελήνη με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα την ένταση και να προκληθούν παρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας με φιλικά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου είναι πιθανές, πρόσεξε γιατί μπορεί να υπάρξει αποστασιοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, η νευρικότητά όμως θα φέρει προβλήματα.


Αιγόκερως

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και οι επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνουν κατακόρυφα τους ρυθμούς και το άγχος, να θυμάσαι όμως ότι έχεις την ικανότητα και την εργατικότητα να ανταποκριθείς σε όποια πρόκληση. Προσοχή γιατί πιθανοί είναι οι καβγάδες με ανωτέρους και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό δημιουργεί έντονο πρόβλημα στην επικοινωνία και εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να προκύψουν συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό πεδίο, γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η νευρικότητα και οι υποχρεώσεις της καριέρας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και στη σχέση σου, κράτησε την ψυχραιμία σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανές, οι εντάσεις όμως δεν θα λείψουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία.


Υδροχόος

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και η αισιοδοξία χτυπάει κόκκινο. Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και επικεντρώνεσαι στο πως θα περάσεις καλά και θα βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Σπουδές και σεμινάρια έρχονται στο προσκήνιο που δείχνουν να σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακό κλίμα σε παρέες που θα βρεθείς, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, λόγω κυρίως ελλείμματος κατανόησης των απόψεών σου.

Σήμερα πρόσεχε μην χάσεις το μέτρο και προκληθεί ένταση με το ταίρι σου, λόγω ασυνεννοησίας.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από παρέες του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, τα προβλήματα στην επικοινωνία όμως δεν θα λείψουν.


Ιχθύες

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στο Ζυγό και μία απροσδιόριστη ένταση υπάρχει από το πρωί που σου χαλάει τη διάθεση. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν, έχεις τώρα την ευκαιρία να δώσεις λύσεις, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό αυξάνει την διάθεση για παρεξηγήσεις και δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς σε όποια υπηρεσία προκύψει να πας λόγω νευρικότητας και ζητήματος κατανόησης.

Σήμερα το πάθος και η ζήλια κάνουν την εμφάνισή τους, προσπάθησε μόνο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι καβγάδες διαφορετικά θα είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κόψουν την ανάσα, η πιθανότητα σύγκρουσης όμως είναι πιθανή, γι’ αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου.