ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μπέος: Χαρίζω τον ΝΠΣ κι ας μην είναι δική μου ομάδα!

Υποσχέθηκε γήπεδο αντάξιο του «Μπερναμπέου» για τον ΝΠΣ ο Α. Μπέος σε συνέντευξη και ζήτησε να γίνουν ερασιτεχνικά σωματεία η Νίκη και ο Ολυμπιακός.

«Ο ΝΠΣ ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Αυτό το εγχείρημα αν δεν αγκαλιαστεί από όλους δεν έχει νόημα. Ως δήμαρχος δεν με ενδιαφέρει να υπάρχει μια ομάδα αν δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία της πόλης. Και δεν μιλάω για 200-300 άτομα. Είναι δικαίωμά τους αλλά δεν μπορούν να επιβληθούν στους χιλιάδες», είπε αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ΝΠΣ έχει χιλιάδες υποστηρικτές που όμως δεν τους βλέπει κανείς…
«Που οδηγεί αυτή η κόντρα των δύο ομάδων; Ιστορία έχει και η Νίκη και ο Ολυμπιακός αλλά μέχρι εκεί», είπε.
«Δεν μπορεί η μειοψηφία να υπερισχύσει. Διαφορετικά η ομάδα αυτή θα φύγει από την πόλη (ΝΠΣ). Ήδη υπάρχουν προτάσεις αυτή η ομάδα να πάει σε άλλη πόλη. Μιλάμε για μία σοβαρή επένδυση. Ένα όραμα θερινής νυκτός…. Γιατί να μην το έχουμε στην πόλη που αγαπάμε και ταλαιπωρήθηκε», αναρωτήθηκε.
«Την ομάδα αυτή (ΝΠΣ) τη χαρίζω και ας μην είναι δικιά μου με την προϋπόθεση να την πάρουν κάποιοι και να την τρέξουν. Ελάτε πάρτε την και κάντε μια πρόταση. Με την προϋπόθεση ότι θα είναι μια ομάδα επαγγελματική. Με την προϋπόθεση ότι η Νίκη και ο Ολυμπιακός θα είναι ερασιτεχνικά σωματεία και να μην κάνουν πόλεμο», είπε και πρότεινε να απορροφήσει ο ΝΠΣ τις δύο ιστορικές ομάδες άμα θέλει ο Βόλος να αποκτήσει ο Βόλος αθλητικό κέντρο με 7.800 θέσεις χωρητικότητα και το γήπεδο της Νεάπολης να παραχωρηθεί με ενοίκιο σε ιδιώτη επενδυτή.
Πηγή: e-thessalia