ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ο αγρότης Δημήτρης Δαλαμήτρας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

  Ένας έμπειρος αγρότης και δραστήριος πολίτης, ο Δημήτρης Δαλαμήτρας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης είναι αγρότης, γιος του Κώστα και της Αναστασίας Δαλαμήτρα. Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Αγροτών, για 8 χρόνια ταμίας του Καπνικού Συνεταιρισμού Λόγου Μηλιάς και Γραμματέας στην ΚΟΠΕΑΣ Μηλιάς. Κατοικεί στην Κάτω Μηλιά και έχει φίλους σε κάθε σημείο του Δήμου μας και εκτός αυτού.
 
«Επέλεξα τον Θανάση και τον συνδυασμό του γιατί θέλω να είμαι μέρος μίας δυνατής ομάδας που θα κερδίσει τις εκλογές και θα προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόμαστε σε κάθε σημείο του Δήμου μας. Συμφωνώ απόλυτα με την προτεραιότητα του συνδυασμού μας να φέρουμε το νερό σε όλα μας τα χωριά! Ήρθε η ώρα να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης σε κάθε σημείο του Δήμου μας, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως τόσο τα χωριά στην περιοχή που κατοικώ (δημοτική ενότητα Πέτρας) όσο και η πλειοψηφία των χωριών μας έχουν σοβαρό θέμα νερού!
 

Επίσης στόχος μας είναι να φέρουμε το νερό και για την άρδευση χιλιάδων νέων στρεμμάτων, για να αυξηθεί το εισόδημα των αγροτών μας! Τέλος, είναι πια η ώρα να λύσουμε οριστικά το ζήτημα των αγροτικών δρόμων, για να μπορεί να φτάνει κάθε αγρότης και κτηνοτρόφος εύκολα και με ασφάλεια στην περιουσία του. Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»