ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Όλοι αθώοι για το ΟΦΗ – Αιγινιακός!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απαλλάξει τον ΟΦΗ και τον Αιγινιακό από όλες τις κατηγορίες που είχαν επισύρει την ποινή υποβιβασμού για την υπόθεση του περσινού μεταξύ τους αγώνα
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απαλλάξει τον ΟΦΗ και τον Αιγινιακό από όλες τις κατηγορίες που είχαν επισύρει την ποινή υποβιβασμού για την υπόθεση του περσινού μεταξύ τους αγώνα, που σε πρώτο βαθμό είχε αποφασιστεί πως ήταν στημένος από την Επιτροπή Δεοντολογίας.Μάλιστα η απόφαση της Εφέσεων απαλλάσσει πέρα από τις δύο ομάδες και τα φυσικά πρόσωπα που είχαν αντιμετωπίσει κυρώσεις.
Υπενθυμίζεται πως με βάση την πρωτόδικη απόφαση ο ΟΦΗ υποβιβαζόταν στη Football League και θα άρχιζε το νέο πρωτάθλημα με -6, ενώ ο Αιγινιακός στη Γ’ Εθνική και επίσης θα ξεκινούσε με -6.
Στους πρώην προέδρους του ΟΦΗ Φ.Τσάλο και του Αιγινιακού Γ. Νιώπα είχε επιβληθεί πρόστιμο 60.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.
Στους ποδοσφαιριστές Β.Λιόλιο, Θ.Τόλιο και Π.Γιατζιτζόγλου είχε επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ (στον καθένα), απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για,10 χρόνια.
Στον Αλ.Μαχαιρίδη είχε επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο εφ’ όρου ζωής και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ’ όρου ζωής.
Πηγή: SportFM