ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ.




                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., συνεχίζοντας ανά την Ελλάδα την εργώδη προεκλογική του εκστρατεία, χθες Τρίτη 16 Απριλίου, μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στην Βούλα Αττικής. Στην ομιλία του ήταν παρόντες οι Βουλευτές Μάκης Βορίδης και Γιώργος Βλάχος, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος και τον προλόγισε.

Ο κ. Κωνσταντέλλος μεταξύ άλλων ανέφερε : «Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι ένας άξιος με πολλές περγαμηνές πολιτικός. Έχει θητεύσει σε πολλά αξιώματα, αλλά παραμένει ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Του εύχομαι από καρδιάς , με τον δυναμισμό και την μαχητικότητα που τον διακατέχει να συνεχίσει και στην Ευρωβουλή. Είναι η σωστή επιλογή να στείλουμε έναν πολύ δυνατό πολιτικό σε μια δύσκολη περίοδο στην Ευρώπη». Και κατέληξε λέγοντας : «Σας καλώ να δώσετε τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς στον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και εγώ προσωπικά θα το κάνω».

Ο κ. Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους βουλευτές, τον Δήμαρχο και το πλήθος των κομματικών στελεχών, καθώς και το πυκνό ακροατήριο, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των προσεχών Ευρωεκλογών και τόνισε ότι η Ελλάδα θα κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα με καθαρή νίκη της Ν. Δ. για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την καταστροφική – εθνικά και κοινωνικά – διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται τώρα περισσότερο παρά ποτέ ισχυρή φωνή και ισχυρή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να δοθούν μάχες για την κατά το δυνατόν βελτίωση της επικίνδυνης και εθνικά επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών, να αποφευχθούν περαιτέρω εθνικές υποχωρήσεις στο Αιγαίο και σε άλλα μείζονα εθνικά θέματα. Επίσης εμφατικά ανέφερε ότι μπορούμε, μακριά από λαϊκισμούς και πατριδοκαπηλίες, να χτίσουμε με γερά θεμέλια την Ευρώπη της συνοχής, της αλληλεγγύης, της ασφάλειας και της ευημερίας για όλους.

Σήμερα ο κ. Μιχαλολιάκος επισκέπτεται την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και την Άρτα, ενώ αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου θα επισκεφθεί τον Ν. Ιωαννίνων και το βράδυ ώρα 20.00΄ θα μιλήσει στον Πολυχώρο «Λιθαρίτσια» στα Ιωάννινα.