ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Δ.Τ. ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ "ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ"




ΓΛΥΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας κα. Χάϊδω Παπαχατζή επισκέφτηκαν τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας με πολύ αγάπη γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του συλλόγου, στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», του Επιμελητηρίου Πιερίας με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.
Στη  Μέριμνα Παιδιού τους υποδέχτηκαν η ταμίας κα. Μαρία Μπίλα, και το προσωπικό, με τους οποίους συνομίλησαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στις υποδομές.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι : «Το κοινωνικό έργο της Μέριμνας εδώ και 35 χρόνια είναι σημαντικό και τεράστιο για την τοπική μας κοινωνία……. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δώσουμε χαρά προσφέροντας μικρά δώρα αλλά με πολύ αγάπη».
Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης συνεχάρη το έργο και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με το Σύλλογο ευχόμενος καλή συνέχεια και Καλό Πάσχα.
Προσέφεραν τα δώρα στα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους και γέμισε η αίθουσα από χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και γλυκές αγκαλιές.