ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Παναγία των Παρισίων: Όλοι ψάχνουν τον άνδρα με το κoριτσάκι της φωτογραφίας που έγινε viral

Παναγία των Παρισίων: Όλοι ψάχνουν τον άνδρα με το κoριτσάκι της φωτογραφίας που έγινε viralΗ φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική πυρκαγιά και πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «ιστορική»
Δημόσια έκκληση για να βρεθεί αυτός ο μπαμπάς με την κόρη του, κάνει μια χρήστης του twitter ανεβάζοντας αυτή τη φωτογραφία που έγινε viral έξω από την Παναγία των Παρισίων.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η καταστροφική φωτιά, όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η 23χρονη τουρίστρια Μπρουκ Γουίνδσορ, και πολλοί άλλοι ακόμη την χαρακτηρίζουν «ιστορική».

«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μια ώρα πριν πιάσει φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω στον μπαμπά να ρωτήσω εάν την ήθελε. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις μαγικές ικανότητες, σε παρακαλώ βοήθησέ τον να τη βρει», έγραψε.

Πάνω από 97.000 άτομα έχουν κάνει share τη φωτογραφία , ενώ είχε  συγκεντρώσει περισσότερα από 194.000 like.

Η ίδια, μιλώντας στο BBC, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη, απλά αυτό είναι αυτό που αισθάνθηκε από τη μεταξύ τους χημεία.

«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν»

«Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.